Bezoekersinformatie

 

Dit jaar worden er geen Zeeuwse Luchtvaartdagen gehouden op vliegveld Midden Zeeland.

De Zeeuwse Luchtvaart dagen is hét evenement op het gebied van de luchtvaart in Zeeland met moderne en zeker ook historische vliegtuigen, waar ook vele andere partijen en organisaties zich presenteren. Elk jaar groeit het gezellige evenement en de reacties van de bezoekers en deelnemers zijn dan ook zeer positief. Dit is voor veel deelnemers een reden om zich elk jaar weer voor de volgende editie aan te melden.

Het bestuur van Wings to Victory heeft echter met pijn in het hart moeten besluiten dat dit evenement dit jaar niet plaats zal vinden.

Het bestuur en de directie van het vliegveld zijn niet tot overeenstemming kunnen komen over de concrete voorwaarden voor het evenement en het gebruik van het vliegveld.

Dat dit een verlies is voor alle partijen moge duidelijk zijn. Allereerst voor de bijna 10.000 bezoekers, die in 2018 geen bezoek kunnen brengen aan dit sfeervolle evenement en hun vertier elders moeten zoeken, natuurlijk voor de 10-tallen vrijwilligers, die er elk jaar naar uitkijken om zich in te spannen en dit Zeeuwse evenement tot een succes maken en tenslotte voor zowel vliegveld Midden Zeeland, het restaurant op het vliegveld, de bedrijven die de rondvluchten op deze dagen organiseren, de deelnemers aan dit evenement en de stichting Wings to Victory, die een deel van hun inkomsten mislopen op één van de topdagen van het jaar.

    

We hopen in 2019 weer de volgende editie van de Zeeuwse Luchtvaartdagen te organiseren.

 

Het bestuur van Wings to Victory

 

Parkeren

Er is ruime parkeermogelijkheid  in de bermen van de Calandweg. Parkeren is GRATIS. Parkeert u uw auto aub helemaal in de berm, en laat toegangsdammen naar akkers vrij. Voor fietsers is er een aparte stalling vlak naast de entree van het terrein.

Entreeprijzen

Vanaf 4 jaar: € 4,-