Standhouders, deelnemers en adverteerders

Een grote diversiteit aan deelnemers, zowel van het vliegveld zelf als daarbuiten, manifesteert zich tijdens de Zeeuwse luchtvaartdagen. Denkt u ook iets aan het evenement toe te kunnen voegen met uw bedrijf, activiteiten of heeft u een bijzonder voertuig of andere attractie? Neem dan contact op met de stichting Wings to Victory voor meer informatie en mogelijkheden. Een duidelijke link met de luchtvaart of met Zeeland is een pré.

Standhouders Zeeuwse Luchtvaartdagen

Een belangrijk onderdeel van de Zeeuwse luchtvaartdagen is de Zeeuwse braderie. Veel luchtvaart gerelateerde kraampjes, maar ook echte Zeeuwse zaken of leuke hebbedingetjes zijn hier te vinden. Wilt u meer informatie voor het huren van een stand, lees dan de onderstaande brochure voor standhouders of neem contact op met de stichting voor meer informatie en voorwaarden.

Informatiebrochure standhouders Zeeuwse Luchtvaartdagen

Adverteerders en sponsoren

De Zeeuwse luchtvaartdagen bieden unieke mogelijkheden voor reclame aan een breed publiek. In 2 dagen heeft Wings to Victory  verschillende opties voor adverteerders, neem contact op voor de voorwaarden en mogelijkheden.